Haarmomentje, afspraak plannen

Wil je direct een afspraak inplannen met Linda of met Inge, dat kan! 

Plan afspraak

Linda, heeft ruim 28 jaar ervaring. “Ik geloof dat je met een juiste coupe continue lef en geluk uitstraalt en met een brede glimlach de hele wereld aan kunt. Vanuit mijn grote passie voor haar, en het contact met mensen is mijn droom ontstaan… Mijn geluksmomentje, Mijn eigen kapsalon, Haarmomentje bij Linda!”

“Mijn klant passend advies geven is waar alles om draait. Ik voel me persoonlijk verantwoordelijk voor elke klant bii Haarmomentje bij Linda , hierdoor ligt de lat hoog. Elke dag voel ik de gedrevenheid om te streven naar perfectie!”

Motto van Linda: “Life isn’t perfect but your hair can be”

Dit doe ik samen met mijn medewerkster Inge die 7 jaar werkzaam is bij Haarmomentje bij Linda.

Door de vele trainingen kan zij haar specialiteiten op hoog niveau uitvoeren.

Het maken van de mooiste creaties is onze gezamenlijke passie, voor iedereen vinden we een match! Door middel van vele trainingen blijven wij op de hoogte van de nieuwste knip- en kleurtechnieken. Hierdoor blijven wij geïnspireerd en enthousiast in ons vak, zo kunnen wij aan alle wensen van de klant voldoen.

Motto van Inge: ‘If you can dream it, you can do it!’

TEAM MOMENTJE!
Update van ons team!

Graag stellen we Dianca even voor. Vanaf 1 september 2021 is zij ons team komen versterken. Ze heeft veel ervaring en is al bijna 15 jaar werkzaam als hairstylist en heeft erg veel zin om jullie te ontmoeten.

Dianca beheerst net als ons alle skills, is enthousiast en maakt van elke behandeling een echt haarmomentje.

Benieuwd naar haar vaardigheden, of gewoon een nieuwe afspraak maken bij Dianca?
Plan dan direct een afspraak bij haar in.

Bijna al onze klanten bevelen ons aan.

Van onze klanten beveelt 99% ons aan. Dat is voor ons een compliment, het laat zien dat we ons vak naar tevredenheid voor onze klanten uitvoeren. Het is een echte “kroon” op ons werk, maar dan wel een doorzichtige kroon anders zie je ons vakwerk niet 😉

%

Wij werken alleen met kwaliteitsproducten: